Jouw hulp hard nodig!

Monicares Foundation krijgt geen subsidie. Door jouw bijdrage kunnen wij een groot verschil maken voor gezinnen met een kind dat kanker heeft of ongeneeslijk ziek is, of met een ander ernstig ziek gezinslid. Lees hier hoe je kunt helpen.

Doe een gift

Wil je ervoor zorgen dat gezinnen die het toch al zo moeilijk hebben niet ook nogeens financieel vastlopen? Doneer dan via de button hieronder. Monicares Foundation, rekeningnummer 144013150 (IBAN:NL75RABO0144013150).

Vriend worden van Monicares Foundation

Wij ontvangen geen subsidies en zijn volledig afhankelijk van sponsoring. Wil jij ons helpen onze jaarlijkse doelstellingen te realiseren? Word dan Vriend van de Monicares Foundation! Dat kan op drie manieren: je doneert eenmalig, per maand, per kwartaal of per jaar.

Zo creëren we een klein beetje rust voor gezinnen die wel wat anders aan hun hoofd hebben.

Get your free webform with Podio

Partner worden van Monicares Foundation

Als Partner van de Monicares Foundation ondersteun je ons met een vaste bijdrage per jaar en lever je producten en diensten tegen een charitytarief.

Word partner

Kom in actie voor Monicares Foundation

Organiseer een sponsoractie voor ons goede doel, zoals een gala, sportevenement of veiling. Waardevol, sympathiek en leuk! Heb je een idee of wil je dat we met je meedenken? Mail ons! Info@monicares.nl

Doe mee met onze evenementen

Schrijf je in voor bijvoorbeeld de Zwolse Mudrun of doe mee aan het Monicares Golftoernooi! Zie “Events” voor meer informatie.

Sponsor ons bij jouw activiteiten

Open je een winkelpand of heb je een jublieum te vieren? Kies Monicares Foundation als goed doel! Mail info@monicares.nl

Belastingvoordeel en schenkingen

Monicares Foundation is een goed doel met ANBI-status (algemeen nut beogende instelling). Deze is status is ons door de overheid toegekend. Als je een schenking doet aan Monicares Foundation, mag je deze dankzij de ANBI-status onder voorwaarden aftrekken in je aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

nieuws

Een e-bike voor Joshua !

Wij zijn blij het nieuws te kunnen delen dat door middel van een financiële bijdrage van...

Lees Meer
nieuws

Introductie nieuwe penningmeester

Monicares is een unieke, mooie club die geeft om en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben...

Lees Meer