MONICARES FOUNDATION PRIVACY BELEID

1. Inleiding
De website www.monicares.nl en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door Stichting Monicares Foundation (hierna te noemen: MCF), statutair gevestigd te Zwolle en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 57424632. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid. MCF garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens, Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als nog v ragen hebt.

2. Verwerking van (kritische) persoonsgegevens en bedrijfsgegevens
De activiteiten van MCF zijn gericht op het helpen en financieel ondersteunen van Zwolse gezinnen met een ongeneeslijk ziek gezinslid en kinderen met kanker. MCF ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijk van sponsering, In dat kader legt MCF (kritische) persoonsgegevens en bedrijfsgegevens vast (naam, woonplaats, adres, uw telefoon- en faxnummers, uw e-mailadres) voor de uitvoering van haar activiteiten, de promoting van sponsoring en het op de hoogte houden van MCF activiteiten. MCF sluit verwerkersovereenkomsten met andere partijen (verwerkers) met betrekking tot dataverwerking, databeheer en financiële administratie, Dit ter ondersteuning van de diverse (sponsoring) activiteiten en algehele administratie. MCF hanteert wettelijke bewaartermi jnen voor de in haar bezit zijnde gegevens.

3. Datalekken
MCF heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. In het geval van een (potentieel) datalek zal MCF, conform de verordening EU 216/679, contact opnemen met de AP (Autoriteit Persoonsgegevens) en de betrokkenen.

4. Verwijzing naar andere websites
Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website. Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere websites die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van MCF. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. MCF is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor de privacyverklaring van andere websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de desbetreffende websites.

5. Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse service van Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien daartoe wettelijk verplicht, of zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daartoe geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor gebruikmaking van de informatie door Google op de wijze en door de doeleinden zoals hiervoor beschreven.

6. Cookies
Via onze website worden cookies geplaatst door Google, als onderdeel van de Analytics service. Wij maken op de website gebruik van cookies om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij de website verbeteren.

7. Inschakelen, uitschakelen en verwijderen van cookies
Meer informatie over het in-/uitschakelen en verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de HELP-functie van uw browser. Meer informatie over cookies vindt u op de websites van Cookierecht en de Consumentenbond.

8. Recht op inzage, correctie/ rectificatie, bezwaar of verwijdering
U hebt het recht op inzage, correctie/rectificatie, bezwaar of verwijdering van uw persoons- of bedrijfsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Verder kunt u altijd een email sturen naar info@monicares.nl indien u de door u verstrekte gegevens wilt inzien en/of wijzigen. Om misbruik te voorkomen zullen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

9. Wijzigingen
MCF behoudt te allen tijde het recht het privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u altijd de meest recente versie, Bekijk daarom regelmatig ons privacy beleid op deze website.

10. Algemeen
Heeft u nog vragen over ons privacy beleid? Stuur dan een e-mail naar info@monicares.nl Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Wij zijn u graag van dienst.

nieuws

Monicares Foundation Golftoernooi 2022

Donderdag 1 september 2022 vond voor de 9e keer het Monicares Foundation golftoernooi plaats op de golfclub...

Lees Meer
nieuws

Maak kennis met Liese van 6 jaar !

Ontmoet een nieuw jong monicares lid en gezin!  Het gaat om Liese, ze is 6 jaar, ze is...

Lees Meer

Maak met jouw bijdrage een groot verschil