events

Seven Stars Zwolse MudRun 2019 trekt 650 deelnemers!

Seven Stars Zwolse MudRun 2019 trekt 650 deelnemers!

ZWOLLE- Zaterdag 6 juli deden maar liefst 650 deelnemer mee met de derde editie van de Zwolse MudRun bij Sportpark Het Hoge Laar. Teams, families, bedrijven, kinderen en de individuele renners ploeterden door de modder en klommen over, door en onder 24 obstakels. Dat deden zij niet voor niets, deze inspanningen leverde de Monicares Foundation een cheque van 7000 euro op. De stichting geeft om en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden.  

Klaar voor de start, af!
Om 13.00 uur klonk het startschot voor de Kids MudRun, een run van anderhalve kilometer en tien obstakels. Daarna werden hele families gespot in het Zwarte Water tijdens de Family MudRun. De Master MudRun kreeg het voor de kiezen, met de langste afstand en de meeste obstakels. Favoriet bij de deelnemers was de Mudwalk, de meest beruchte moddersloot van het Westerveldse bos. De vroege inschrijvingen konden rekenen op een prachtig t-shirt van Craft, met de opdruk ‘I SURVIVED THE SEVEN STARS ZWOLSE MUDRUN 2019’. 

‘Ik doe al voor de derde keer mee en elk jaar is het weer een feestje. Een evenement met een uitdagend parcours, een gemoedelijke sfeer en dat in mijn eigen stad Zwolle. Of ik volgend jaar weer meedoe? Absoluut!’ Aldus een uitgeputte loper bij de finish. 

Samenwerking
Dankzij de vele deelnemers, samenwerkingspartners en de sportverenigingen Thor (Survival), ZRZV (Roei -en Zeilvereniging), AV PEC1910 (Atletiek), HC Zwolle (Hockey) en de Scouting Hopman Kippersgroep heeft SportService Zwolle een sportieve modderfeest kunnen realiseren voor de inwoners in de regio Zwolle.

Foto’s van de Zwolse MudRun 2019 zijn te vinden op facebook.nl/zwolsemudrun en zwolsemudrun.nl

nieuws

Maak kennis met Liese van 6 jaar !

Ontmoet een nieuw jong monicares lid en gezin!  Het gaat om Liese, ze is 6 jaar, ze is...

Lees Meer
nieuws

Nieuw wandelevenement “Zet een stap tegen kanker”

Nieuw Zwols wandel evenement  “Zet een stap tegen kanker” kiest onder andere de...

Lees Meer