nieuws

Heb lief

Monicares Foundation in een door Corona gedomineerd jaar. 

Het was een moeilijk jaar, geen evenementen zoals de Seven Stars Mudrun, geen Monicares Foundation Golf Event, geen bedrijfsopeningen, minder spontane donaties, maar gelukkig wél een mooie donatie van €37.500. En dat...dat hielp enorm, in combinatie met onze eigen kaspositie en enkele andere bijdragen aan onze stichting. Echter, ook wij snakken naar weer het organiseren van onze evenementen. Samen met jullie, gezelligheid en ontspanning te brengen en gelijktijdig genoeg inkomsten te genereren om uiteindelijk de Monicares gezinnen te kunnen steunen, daar waar nodig. 

We geloven er in, ook al weten we dat er nog een weg is af te leggen om dit virus de baas te zijn. Maar wat zouden we moeten zonder die hoop en overtuiging? 

Wij hopen ook dat we in 2021 weer op jullie mogen rekenen, want zonder jullie bestaat er geen Monicares Foundation. Ook al waren we dit jaar noodgedwongen iets minder zichtbaar, onze steun aan de Zwolse Monicares gezinnen is onverminderd door gegaan. Wij gaan er ook in 2021 weer voor, jullie ook.....? 
Doe mee en steun Monicares Foundation. 

Voor nu wil ik namens het  bestuur, onze vrijwilligers en onze Monicares gezinnen, jullie bedanken voor weer een jaar Monicares Foundation, en jullie steun hierbij om dit te realiseren. 

Geniet, ook al is het dit jaar anders, van de aanstaande feestdagen en #Heb Lief.

Op naar liefdevol 2021!!

Dank jullie wel,

Adri Zwarthoff
Voorzitter Monicares Foundation

nieuws

Maak kennis met Liese van 6 jaar !

Ontmoet een nieuw jong monicares lid en gezin!  Het gaat om Liese, ze is 6 jaar, ze is...

Lees Meer
nieuws

Nieuw wandelevenement “Zet een stap tegen kanker”

Nieuw Zwols wandel evenement  “Zet een stap tegen kanker” kiest onder andere de...

Lees Meer