nieuws

Initiatief ProefZwolle

ProefZwolle 

ProefZwollle heeft gisteren onze Monicares gezinnen met kinderen verrast met een heerlijke borrelplank en box vol lekkers voor het hele gezin en voor de kinderen nog een extra verrassing. De gezinnen hebben uiterst positief gereageerd! 

Namens het bestuur en gezinnen van Monicares Foundation een grote dank en enorm respect om, in deze voor de horeca moeilijke periode,met zo’n hartverwarmend initiatief te komen.

Lees hieronder de brief van ProefZwolle met de deelnemende bedrijven; 

De samenwerking tussen verschillende restaurants, een biercafe en een groothandel heeft geresulteerd in een collectief genaamd ProefZwolle.

Horeca betekent naast heerlijk met zorg bereid eten en bijbehorend breed dranken assortiment ook gastvrijheid. Een lach op een gezicht toveren waar dat gewenst is.

In deze periode waarin wij in afgelopen tijd onze gasten niet welkom kunnen heten missen wij dit en lijken diverse mooie ervaringen uit ons werk ons momenteel niet gegund.

Door met proefzwolle als doel een heerlijke avond thuis genieten aan te bieden aan diverse gezinnen welke onder de monicares foundation vallen, hebben wij in 1 oogopslag ervaren waarvoor wij in deze sector zitten.

Het plezier en de dankbaarheid bij afgifte was ook voor ons heel bijzonder.

Wij zijn gezond, het kan zomaar veranderen. We plukken daarom elke dag een klavertje 4. De glimlach van vandaag geeft kracht voor morgen.

Namens ons bedankt dat wij iets mochten betekenen voor de monicares foundation.

Met vriendelijke groet, 

 

Bistro De Zoete Inval 

La Stalla 

Bokkerstebuiten 

De Nieuwe Keuken 

La Cucaracha 

Café De Gezelligheid 

Sligro Zwolle

 

nieuws

Maak kennis met Liese van 6 jaar !

Ontmoet een nieuw jong monicares lid en gezin!  Het gaat om Liese, ze is 6 jaar, ze is...

Lees Meer
nieuws

Nieuw wandelevenement “Zet een stap tegen kanker”

Nieuw Zwols wandel evenement  “Zet een stap tegen kanker” kiest onder andere de...

Lees Meer