nieuws

Monicares Foundation Golftoernooi

Voor al weer het 7e jaar op rij vond afgelopen 5 september het Monicares Foundation golftoernooi plaats.

In lijn met voorgaande edities was er weer veel animo voor deelname waardoor er werd gestart met maar liefst 27 flights.

Na inschrijving, ontvangst met koffie, inslaan en welkomstwoord verdeelde iedereen zich over de baan waarna de wedstrijd in Texas Scramble vorm van start ging.


Het weer was wat wisselvallig maar uiteindelijk bleek dat zeker geen spelbreker te zijn. De baan lag er prachtig bij en gedurende de dag werden deelnemers verrast met soep van de Librije, een Surf & Turf bereiding van Molecaten, verse koffie van Campenaer en een Orsolino van Maxim’s.


Tegen het einde van de middag verzamelden alle deelnemers zich voldaan in het clubhuis. Na een hapje en drankje werd voor het diner plaatsgenomen aan twee lange tafel in een tijdelijk stijlvol omgebouwd clubhuis. Na het voorgerecht vond de prijsuitreiking plaats en vervolgens startte na het diner een veiling van unieke kavels onder leiding van notaris Dick Timmerman. 
Na het nagerecht werd de opbrengst van de dag bekend gemaakt. Deze opbrengst is in basis natuurlijk de reden dat deze dag wordt georganiseerd. Uit handen van organisator Hans Paul Visscher ontving voorzitter Adri Zwarthoff een cheque ter waarde van maar liefst €40.000,-. Deze opbrengst komt uiteraard weer volledig ten goede aan de gezinnen die worden ondersteund door de Monicares Foundation. 


Al met al was het een prachtige dag met een mooie groep deelnemers die met elkaar een fantastische opbrengst voor de Monicares Foundation bijeen hebben gebracht.

Bestuur en gezinnen bedanken alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en Golfclub Zwolle voor hun bijdrage.

Onderstaande video's blikken terug op het golftoernooi 2019:

nieuws

Maak kennis met Liese van 6 jaar !

Ontmoet een nieuw jong monicares lid en gezin!  Het gaat om Liese, ze is 6 jaar, ze is...

Lees Meer
nieuws

Nieuw wandelevenement “Zet een stap tegen kanker”

Nieuw Zwols wandel evenement  “Zet een stap tegen kanker” kiest onder andere de...

Lees Meer