“Wat een enorm bedrag en wat is dit welkom!”
- Adri Zwarthoff

nieuws

Nijhof-Wassink Groep omarmt Monicares Foundation

Op 28 december jl. vierde de Nijhof-Wassink Groep haar jubileum. Het transportbedrijf Nijhof-Wassink en Volvo en Renault truck dealerbedrijf, Nijwa, bestaan in 2017 50 jaar.  

De gasten van het feest hebben in grote getale gehoor gegeven aan de wens van Nijhof-Wassink Groep om in plaats van een geschenk te geven, geld te doneren voor een aantal goede doelen. Zo ook de Monicares Foundation.

Op vrijdag 3 februari overhandigden Erik Schiphorst en Marije Nijhof (Nijhof-Wassink Groep) het bedrag middels een cheque aan Adri Zwarthoff, voorzitter en één van de oprichters van Monicares Foundation.

Adri was blij verrast: “Wat een enorm bedrag en wat is dit welkom! Inmiddels hebben wij een 13de gezin aan de Monicares Foundation verbonden, dat op onze steun mag rekenen. Deze mooie bijdrage helpt ons dat te doen waarvoor onze stichting in het leven is geroepen.” Monicares Foundation geeft om en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van één van de kinderen of andere directe gezinsleden. Adri sluit af met: “Ik wil iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische bedrag, en in het bijzonder Freddy Nijhof en Erik Schiphorst van de Nijhof-Wassink Groep, namens de Monicares gezinnen en het Monicares bestuur hartelijk danken.”

Erik Schiphorst: “Nijwa en Nijhof-Wassink voelen zich sterk met de regio verbonden. De Monicares Foundation doet goed werk in de regio Zwolle. Deze initiatieven vinden wij belangrijk en verdienen goede aandacht en ondersteuning. De donaties van onze relaties zijn een hartverwarmend succes geworden. Hiervoor willen wij onze relaties bedanken en hopen wij de Monicares Foundation verder te kunnen helpen met haar initiatieven.”

nieuws

EIndejaarsbericht 2023

Wij naderen de kerst en dus ook het einde van 2023. Dit afgelopen jaar stonden wij stil bij alweer 10...

Lees Meer
nieuws

10 jaar Monicares Foundation!

Met dit jubileum kijken we tevreden terug op een structurele rol die de stichting in de Zwolse maatschappij...

Lees Meer