“In het kader van een ieder zijn gezondheid, is dit de beste beslissing”

nieuws

Seven Stars Zwolse Mudrun op 27 juni gaat niet door

Zwolle, 6 april 2020 

Vanwege het coronavirus gaat de Seven Stars Zwolse Mudrun op zaterdag 27 juni niet door. “In het kader van een ieder zijn gezondheid, is dit de beste beslissing”, vertelt Sanne Weijschede, één van de organisatieleden van de Seven Stars Zwolse Mudrun, SportService Zwolle. De inschrijvingen zouden na het paasweekend open gaan. In mei wordt bekend gemaakt of het jaarlijkse modderspektakel naar het najaar wordt verplaatst of we uitwijken naar 2021.

De Seven Stars Zwolse Mudrun behoort tot de evenementen die tot 1 juni niet door mogen gaan. Ondanks dat het event na die datum plaatsvindt, neemt de organisatie maatregelen en vindt zij het niet gepast om het modderspektakel door te laten gaan. “Het past niet bij de huidige situatie om promotie te maken voor inschrijvingen volgende week. Daarnaast is het in deze situatie ook lastig om met de organisatie bijeen te komen, obstakels te bouwen en het parcours uit te leggen. We hebben te maken met sportverenigingen, clubverbanden en bedrijven die nu ook stil liggen”, aldus Weijschede.

SportService Zwolle slaat ieder jaar de handen ineen met partners Seven Stars (hoofdsponsor), de Monicares Foundation en verenigingen ZRZV (Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging), Thor (Survival), AVPEC1910 (Atletiek), HC Zwolle (Hockey) en de Scouting Hopman Kippersgroep om de Seven Stars Zwolse Mudrun tot een succes te brengen.

Najaar of 2021
Begin mei gaat de organisatie opnieuw met elkaar om tafel om een besluit te nemen over het verplaatsen naar het najaar 2020 óf dat dit jaar geen Zwolse Mudrun plaatsvindt. “Bij het nemen van het besluit volgen we de maatregelen en adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Gezondheid staat hier voorop. We vragen hierbij om het begrip van de deelnemers die zich voornemend waren om zich in te schrijven volgende week”, aldus Sanne Weijschede, SportService Zwolle.

nieuws

Website Zwolse Mudrun nú online!

De website van de Zwolse Mudrun is nu online: www.zwolsemudrun.nl - schrijf je gelijk in! Terug van...

Lees Meer
nieuws

EIndejaarsbericht 2023

Wij naderen de kerst en dus ook het einde van 2023. Dit afgelopen jaar stonden wij stil bij alweer 10...

Lees Meer