"Verslag Monicares Sponsorloop Halve Marathon Zwolle"

nieuws

Sponsorloop Zwolse Halve Marathon 2013

Op zaterdagavond 8 juni 2013 was het dan zover! De Monicares Foundation Sponsorloop voor de 4 Engelse mijl en de Halve Marathon van Zwolle.

Ruim 120 lopers gingen van start om geld in te zamelen voor ons goede doel.
’s Morgens kon men zijn loopshirt ophalen op ons kantoor aan de Thorbeckegracht. De sportieve spanning was voelbaar en iedereen was enorm enthousiast. Aan het begin van de avond had de Foundation een eigen stand bij de start op het Stadhuisplein, alwaar muziek klonk en de lopers zich verzamelden voor de groepsfoto. Eerst de 4 Engelse mijl en daarna de halve marathon.

Het bleek weer het gezelligste hardloopfestival van Nederland te zijn. Samen met nog 8.500 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper: onze lopers waren van de partij! Tienduizenden enthousiaste supporters juichten iedereen naar de eindstreep. Langs het gehele parcours speelden fanfares, bands en DJ ́s. Op de Grote Markt was het onthaal grandioos. Iedereen die gefinisht was, kon lekker met vrienden en familie nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje bij Vito’s op de Grote Markt. Daar hadden Kees en Carine Schreuders samen met de organisatie een fantastisch buffet geregeld als afsluiting van deze fantastische dag.

Tegen het einde van de avond kwam het hoogtepunt, toen er een cheque-uitreiking plaatsvond door Bianca Goei van Shirtsponsor Spijkerman Prefab Beton, met het fantastische bedrag van € 26.140,-!

Hierbij een impressie van de Monicares Foundation sponsorloop tijdens de Halve Marathon van Zwolle. Dank aan iedereen die zich heeft ingezet! <filmpje>

nieuws

EIndejaarsbericht 2023

Wij naderen de kerst en dus ook het einde van 2023. Dit afgelopen jaar stonden wij stil bij alweer 10...

Lees Meer
nieuws

10 jaar Monicares Foundation!

Met dit jubileum kijken we tevreden terug op een structurele rol die de stichting in de Zwolse maatschappij...

Lees Meer