nieuws

Terugblik 2019

Lieve mensen,

Een korte terugblik op 2019

We mogen al weer bijna 2019 uitluiden en 2020 verwelkomen, maar eerste nog even de kerstdagen, welke letterlijk voor de deur staan.

Kerst....een moment van samenzijn met veelal je gezin, familie en/of vrienden. Voor velen in het teken van gezelligheid, warmte en in een huiselijke sfeer. Toch, zo weten wij, zal dit niet voor iedereen zo voelen en zo zijn. Ik denk dan aan mensen die alleen zijn, geen familie meer hebben en hun "oude" dag alleen proberen door te komen. Maar, ik denk ook aan hen die (recentelijk) een familielid hebben verloren waardoor kerst niet meer voelt als al die jaren ervoor. 

Zo zijn ons ook dit jaar weer Monicares gezinsleden ontvallen en zal kerst voor deze gezinnen dit jaar een ander gevoel geven. Ik wil deze Monicares gezinnen nog eens extra sterkte en liefs wensen voor de komende dagen, maar dit geldt eigenlijk voor een ieder die dit leest. Het zal waarschijnlijk voor velen een dubbel gevoel geven....het denken aan het verlies van een geliefd familielid en tegelijk de warmte en herinneringen die bij deze dagen horen, mogen voelen. Het dubbele gevoel voelen wij ook vaak als we gelukkig weer een gezin mogen verwelkomen binnen Monicares, maar tegelijk wij het verdriet binnen het gezin voelen. Het is vaak zo dubbel en zo confronterend.

Binnen onze foundation hebben we gelukkig fantastische mensen die met veel liefde en warmte goed aanvoelen wat er speelt bij onze gezinnen. Een moeilijke-, maar vaak ook een dankbare taak. Ik wil dan ook Patty, Franske en Marco danken voor hun enorme bijdrage hierin.

Ook dit jaar mochten wij gelukkig weer rekenen op vele sponsoren, waardoor de inkomsten en uitgaven weer in balans waren. We kenden een succesvolle SevenStars Mudrun en ook wederom een top MCF golf event. Mijn dank gaat uit naar alle sponsoren, zowel tijdens de evenementen als ook individueel, bedrijf of particulier en daarnaast ook een grote dank aan de organisatie door onze bestuursleden en alle vrijwilligers. Een speciale dank ook aan onze penningmeester Jan en secretaris Sandra, omdat zij vaak achter de schermen acteren maar zeer belangrijk zijn voor een goede en strakke organisatie.

Wij gaan volop door en nogmaals, hoe dubbel ook, wij hopen dat we meer gezinnen mogen verwelkomen en ondersteunen. Dit puur omdat ze het nodig hebben. Dus...mocht jij een Zwols gezin kennen, welke volgens jou in aanmerking komt voor onze steun, zoek ons dan op via onze website of een persoonlijk bericht. Ik kan met zekerheid toezeggen dat wij alle aanvragen strikt vertrouwelijk behandelen en dat wij laagdrempelig zijn, ook al voelt dit niet altijd zo als je wat NAW gegevens moet invullen.

Als laatste wil ik onze ambassadeurs, Thérèse Boer en Sticks, bedanken voor hun bijdrage aan de Monicares Foundation.

Ondanks verdriet, eenzaamheid of ziekte hoop ik voor een ieder een hele fijne kerst en een mooie jaarwisseling.

Op weg naar 2020.......maar...vergeet niet,

KOESTER gister, DROOM van morgen, maar LEEF vandaag!

Met liefdevolle groet,
Adri Zwarthoff

Voorzitter Monicares Foundation

nieuws

Website Zwolse Mudrun nú online!

De website van de Zwolse Mudrun is nu online: www.zwolsemudrun.nl - schrijf je gelijk in! Terug van...

Lees Meer
nieuws

EIndejaarsbericht 2023

Wij naderen de kerst en dus ook het einde van 2023. Dit afgelopen jaar stonden wij stil bij alweer 10...

Lees Meer