“Dat Zwols accent zit toch in je hart.”
- Thérèse Boer

nieuws

Van de voorzitter

Het jaar 2014 ligt bijna achter ons. Voor Monicares Foundation was dit na de oprichting in 2013 ons eerste volledige kalenderjaar. En wat voor een jaar! Dankzij de belangeloze inzet en betrokkenheid van velen is het aantal gezinnen dat we kunnen en mogen ondersteunen verdrievoudigd. Dat stemt tot dankbaarheid. Een mooie afsluiting van het jaar vormde het rondbrengen van kerstpakketten en een geldbedrag bij ’onze’ gezinnen. De reacties waren overweldigend, warm, intens. Mooie emoties bij een bijzonder moment.

Maar we kunnen méér betekenen. Heel graag zouden we nog meer gezinnen met een ongeneeslijk ziek kind of een kind met kanker ondersteunen. We realiseren ons dat de drempel om hulp te vragen hoog kan zijn, ook al is die hulp nog zo hard nodig - dat zit nu eenmaal in onze menselijke aard. Toch bestaat Monicares Foundation juist voor die gezinnen, die onze hulp zo goed kunnen gebruiken! Dus ken je een collega, kennis, vriend of familielid met een kind met kanker, of een ongeneeslijk ziek kind met een beperkte levensverwachting, en kampt dit gezin naast alle zorgen om het kind ook nog eens met de financiële gevolgen? Of ben je zelf ouder van een ernstig ziek kind? Schroom niet en meld je aan. Je anonimiteit is bij ons gewaarborgd.

In 2015 gaan we onze steun aan gezinnen verder uitbreiden door ook van betekenis te zijn voor kinderen van ouders die ernstig ziek zijn. Via onze website, Facebookpagina enzovoorts zullen we daar binnenkort meer over vertellen.

Het jaar 2014 is voor Monicares Foundation zo’n succesvol jaar geworden dankzij de inzet van velen. Deelnemers aan de halve marathon en het Monicares golfevent, gulle gevers van spontane giften en alle sponsoren en vrijwilligers: bedankt voor jullie inzet! Ook het bestuur van Monicares wil ik bedanken voor hun belangeloze inzet. Wat wij met Monicares Foundation voor ogen hadden, kon alleen dankzij hen realiteit worden.

Het zou mooi zijn als we de lijn van 2014 ook in het komende jaar zouden kunnen doortrekken. We hopen dan ook van harte op jullie steun en bijdrage. Ik wens jullie een prachtig en betekenisvol nieuwjaar en voor nu een gezellig en warm kerstfeest!

Adri Zwarthoff, voorzitter Monicares Foundation

nieuws

Website Zwolse Mudrun nú online!

De website van de Zwolse Mudrun is nu online: www.zwolsemudrun.nl - schrijf je gelijk in! Terug van...

Lees Meer
nieuws

EIndejaarsbericht 2023

Wij naderen de kerst en dus ook het einde van 2023. Dit afgelopen jaar stonden wij stil bij alweer 10...

Lees Meer