Met een continue optelsom van heel veel kleine dingen maken wij een groot verschil voor kinderen en gezinnen die dat echt keihard nodig hebben.

Monicares geeft óm en zorgt vóór Zwolse gezinnen met een ongeneeslijk ziek gezinslid en kinderen met kanker. Want naast alle zorgen, angst en verdriet hebben deze gezinnen vaak ook te maken met oplopende kosten en verminderde inkomsten. Wij helpen deze gezinnen met declaraties i.p.v. donaties. Als de gemeente, verzekeraar of een andere instantie de kosten niet dekt, nemen wij voor een lange periode de kosten voor boodschappen, reizen, ontspanning en andere noodzakelijkheden op ons. Zo creëren we een klein beetje rust voor gezinnen die wel wat anders aan hun hoofd hebben.

De Monicares Foundation is een goed doel met ANBI-status (algemeen nut beogende instelling). Deze status is ons door de overheid toegekend. Dankzij deze status mag je een schenking aan de MCF onder voorwaarden als aftrekpost aanmerken voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. De eis die de overheid daar tegenover zet, is dat wij openheid van zaken geven. Bekijk ons beleidsplan en ons financieel jaarverslag voor meer informatie over onze stichting en onze baten en lasten.

Als Partner van de Monicares Foundation ondersteun je ons met een vaste bijdrage per jaar (vanaf € 250,-) en lever je producten en diensten tegen een charity tarief. 

Wij zijn compleet afhankelijk van sponsoring en hoeven op deze manier minder onze beschikbare middelen aan te spreken. Per branche hebben wij één partner. We vermelden jouw logo op onze website en vinden het leuk als jij jezelf presenteert als Partner van Monicares!

Partners van Monicares Foundation:

            

Ja, ik word partner van Monicares Foundation

A webform by Podio
nieuws

Monicares Foundation on Tour

Monicares Foundation gaat on Tour! Graag nodigen wij jullie uit voor dé culinaire...

Lees Meer
events

Monicares Foundation on Tour !!

Monicares Foundation gaat on Tour! Graag nodigen wij jullie uit voor dé culinaire...

Lees Meer

Maak met jouw bijdrage een groot verschil